Директоркою Агенції регіонального розвитку Закарпатської області обрано Ганну Цімболинець


25 квітня на засіданні Наглядової ради Установи «Агенція регіонального розвитку Закарпатської області», підбили підсумки конкурсного відбору на посаду керівника АРР.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Конкурс проводився у два етапи, відповідно до установчих документів та на основі Положення про порядок і умови конкурсного відбору на посаду директора АРР в умовах воєнного стану.

Конкурсна комісія на засіданні, шляхом таємного голосування визначила переможця. Із максимальною кількістю балів перемогла доктор філософії з міжнародних економічних відносин Ганна Іванівна Цімболинець. Відтак на засіданні Наглядової ради затвердили її кандидатуру на посаду директора АРР терміном на три роки.

Раніше Г. Цімболинець очолювала КП «Ужгородське районне агентство розвитку», раніше – обіймала посади проєктного менеджеру в окремих установах, зокрема Агентстві регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради.

Присутній на засіданні голова Закарпатської облради Володимир Чубірко привітав директорку з обранням та побажав їй успіхів у розробці й впровадженні нових проєктів регіонального розвитку, залученні інвестицій у межах програм ЄС тощо. Спікер облради окреслив своє бачення ефективної роботи Установи та запевнив у своїй підтримці.

Участь у засіданні узяли: Богдан Андріїв, Олег Лукша, Олексій Кіндрат, Оксана Станкевич-Волосянчук, Мирослава Лендьел, Іван Завидняк та ін.

ЗакарпатПост