На Закарпатті поліція затримала вантажівку з нелегальною деревиною

Вчора, 26 квітня, під час патрулювання в місті Виноградів співробітники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки вантажний автомобіль. Керував транспортним засобом 44-річний житель Вінницької області, який в закритому причепі перевозив понад пів сотні колод деревини породи «Дуб».

Розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, телеграм, вайбер, групи, сторінки, сторіс – пишіть: zakarpatpost@gmail.com

На вимогу правоохоронців водій зміг надати лише копію товаро-транспортної накладної і та викликала сумніви у співробітників поліції. Окрім цього на деревині були відсутні спеціальні чіпи зі штрих-кодом, за допомогою яких можна було б з’ясувати походження вантажу.

Для фіксації правопорушення на місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Після проведення огляду поліцейські вилучили транспортний засіб разом із сумнівною лісопродукцією та помістили її на арештмайданчик, повідомляє поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост