На Закарпатті вшанували пам‘ять полеглих прикордонників

Напередодні професійного свята прикордонники Чопського загону взяли участь в урочистостях, присвячених вшануванню пам’яті полеглих на війні побратимів.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Разом з представниками Чопської міської ради, родичами та близькими загиблих Героїв, священнослужителями та громадою міста прикордонники пройшли урочистою ходою до пам’ятного знаку «Вшанування пам’яті учасників бойових дій».

На центральній площі Чопа військовослужбовці згадували побратимів, які віддали життя за свободу та незалежність нашої країни. На знак пошани до подвигу Героїв, прикордонники разом з присутніми поклали квіти до «Книг пам’яті» та запалили лампадки.

Капелан Чопського прикордонного загону протоієрей спільно з військовим священником Державної спецслужби транспорту та священником греко-католицької церкви м.Чоп звершили заупокійну літію за спочилими Героями.

Прикордонників Чопського загону, які особливо відзначилися під час виконання завдань служби, нагородили відзнаками Чопської міської ради.

Запрошені на урочистості артисти, у рамках мистецько-соціального благодійного заходу «Мамина весна», виконали для присутніх власні пісні та відомі українські хіти, потішили танцями у виконанні як професійних виконавців, так і діточок.

Організатор фестивалю «Мамина весна» Олександр Іськов зазначив, що присвячує мистецький захід, перш за все, матерям та близьким загиблих воїнів: «Наша найглибша пошана – подвигу ваших рідних. Наші найщиріші слова вдячності вам – за виховання Героїв, за ваші нежіночі мужність і стійкість».

Наприкінці заходу усіх почастували запашним татарським пловом, приготовленим для присутніх громадою міста Чоп.

ЗакарпатПост