Закарпатець Олександр Шефер, пенсіонер МВС, майор поліції мобілізований до лав Збройних Сил в перший день війни

Спочатку проходив службу в роті охорони Мукачівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Мукачівський РТЦК та СП.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

Вольовий, завжди веселий і бадьорий, безмежно відданий своїй країні та військовій службі – так в підрозділі характеризують Олександра.

В колективі Олександра Андрійовича всі називають «дід», він залюбки ділиться досвідом з молодшими побратимами, тренує їх та по-батьківськи дає життєві поради. 

До війни Олександр Андрійович професійно займався спортом і тренував молодь в одному зі спорт-клубів Мукачева. Спеціаліст по рукопашному бою та неймовірний гравець в настільний теніс, який «давав фору» молодим бійцям та завжди перемагав.

Також, службу в ЗСУ проходить і зять Олександра Андрійовича, пише Мукачівська міська рада.

За останні місяці багато побратимів Шефера були переміщені в бойові частини і Олександр Андрійович добровільно виявив бажання проходити подальшу службу в бойовій частині разом з побратимами.

На пероні Олександра проводжали його дружина та син з невісткою.

Щоб зло запанувало потрібно тільки  – щоб хороші люди залишилися осторонь. Немає такого фізіологічного віку, коли вже пізно захищати Батьківщину” – каже Шефер.

ЗакарпатПост