Нетверезий закарпатець здійснив наїзд на патрульного

Сьогодні, ужгородець повідомив, що на вулиці Другетів, в Ужгороді, поблизу магазина, водій авто Volkswagen сидить за кермом у стані алкогольного сп‘яніння.

Замовляй рекламу в газетах ЗАКАРПАТСЬКІ ОГОЛОШЕННЯ, РОБОТА ГРОШІ та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇 безкоштовно • вайбер 050 222 50 50

Поліцейські миттєво вирушили за вказаною адресою і одразу помітили зазначену автівку, водій якої, рухаючись вулицею, порушив ПДР, повідомляє Патрульна поліція Закарпатської області.

Охоронці поряду увімкнули маячки та зупинили авто і щойно інспектор підійшов до керманича — 33-річний ужгородець почав їхати, здійснівши наїзд на патрульного та протягнувши його кілька метрів на капоті. На щастя, швидкість була не великою, тож інспектор не простраждав. Згодом він зупинив автомобіль.

Зупинившись, чоловік почав чинити активний опір, тому поліцейські змушені були затримати чоловіка та закувати в кайданки.

Під час спілкування з керманичем, патрульні виявили ознаки алкогольного сп‘яніння і  запропонували пройти огляд, проте водій відмовився.

На порушника склали адмінматеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп‘яніння), ч. 2 ст. 122 (Невиконання водієм вимог про зупинку) КУпАП.

Крім того, охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу через наїзд на патрульного поліцейського для з‘ясування всіх обставин події, адже в діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення.

фото ілюстративне

ЗакарпатПост