Ювілейний, 60-й Кубок «Дружба» із легкої атлетики відбувся в Ужгороді

Перший турнір відбувся в обласному центрі Закарпаття у 1961 році, однак через ковідні обмеження та введення воєнного стану у попередні 2 роки турнір не проводили.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

На всеукраїнських змаганнях із легкої атлетики в Ужгороді нині виступили команди ДЮСШ із різних регіонів нашої країни. У спортивній ходьбі на 3000 метрів, стрибках у довжину та висоту, забігах на 100, 200, 400, 800 і 1500 метрів, змішаній естафеті змагалися хлопці і дівчата 2006 року народження та молодші.

Привітав учасників турніру і заступник міського голови Василь Гомонай, він також узяв участь у церемонії нагородження переможців та призерів, повідомляє Ужгородська міська рада.

Організатори турніру – департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА спільно з управлінням у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Закарпатським відділенням НОК України.

ЗакарпатПост