На Закарпатті презентували поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу»

Укрпошта офіційно ввела в обіг поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу», який продовжує героїчну серію, розпочату в 2022 році.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦 замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

У спецпогашенні блоку марок «Слава Силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу» в Ужгороді взяли участь голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, керівництво Закарпатської дирекції АТ «Укрпошти», представники прикордонних загонів та підрозділів Нацгвардії, філателісти.

На новому поштовому випуску зображено бійців спеціальних штурмових підрозділів системи МВС – Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Військові цих спецпідрозділів звільнятимуть окуповані ворогом території нашої країни разом з Кримом.

«Ми продовжуємо серію героїчних поштових марок і сьогодні презентуємо марку, присвячену штурмовим бригадам «Гвардії Наступу». Упевнений, що хоробрі та відчайдушні захисники цих спецпідрозділів відіб’ють ворога, наблизивши нашу перемогу. Укрпошта ж не зупиняється, тому незабаром очікуйте на поповнення серії», – прокоментував сьогоднішню подію генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

ЗакарпатПост