Курсанти вищих навчальних закладів МВС прибули на Закарпаття для забезпечення правопорядку

На Закарпаття прибули 350 курсантів вищих навчальних закладів системи Міністерства внутрішніх справ України.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Юнаки та дівчата, які здобувають освіту, щоб у майбутньому стати правоохоронцями, приступлять до виконання перших службових завдань. Вони нестимуть службу на прикордонних територіях області, допомагатимуть співробітникам поліції та прикордонної служби у максимально ефективному забезпеченні правопорядку, безпеки та протидіятимуть будь-яким проявам порушення Закону.

Представники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області та Державної прикордонної служби регіону провели з курсантами зустрічі-інструктажі, під час яких розповіли про їхні обов’язки та поставлені перед ними завдання.

Найближчим часом юнаки та дівчата приступлять до виконання своєї службової діяльності, а їхні відданість, патріотизм і відповідальність стануть основою для майбутньої зразкової служби в підрозділах системи МВС, повідомляє Поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост