Site icon zakarpatpost.net

Україну намагаються «посадити» за стіл переговорів на умовах Росії – Данілов

Cекретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час брифінгу щодо невідкладних заходів з забезпечення обороноздатності країни, у Києві, 7 листопада 2022 р. Фото Ковальчук Віктор / УНІАН

Секретар РНБО Олексій Данілов повідомив, що наразі багато країн почали нагнітати ситуацію, щоб посадити Україну за стіл переговорів з агресором на умовах Росії.

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

Про це пише Українська правда з посиланням на слова Олексія Данілова в ефірі телемарафону.

«Зараз просто йде таке нагнітання ситуації для того, щоб якомога швидше посадити нас за стіл перемовин на умовах Росії. Зараз запущена дуже велика кампанія з цього приводу. Лунає багато пропозиції з різних країн з цього приводу.

Але майте на увазі, я більш ніж впевнений, що якщо ми будемо про щось розмовляти, і президент прийме таке рішення, то це буде тільки на умовах нашої країни, – наголосив секретар РНБО.

Данілов заявив, що інформація від бойовиків про нестачу боєприпасів не відповідає дійсності.

За його словами, російський диктатор “покидьок, який вбив 500 українських дітей” і цивілізовані люди мають це розуміти, а “коли деякі заявляють, що путін не є терористом і не є людиною, яка розв’язала цю війну, тоді ця людина несповна розуму”.

Нагадаємо, що міністр оборони Італії Гвідо Крозетто виступив за те, щоб посадити Україну та Росію за стіл переговорів за посередництва Китаю.

Після цього секретар РНБО Олексій Данілов попросив політиків уникати “проросійської миротворчості”, а дати Україні більше зброї.

Президент Франції Еммануель Макрон планував звернутись до Китаю з планом, який, на його думку, потенційно може призвести до переговорів між Росією та Україною вже влітку 2023 року.

Президент Бразилії Луїс Інасіо Лула да Сілва на початку квітня пропонував Україні відмовитися від Криму, щоб припинити війну, а потім обговорював у Китаї й ОАЕ спільне посередництво у врегулюванні війни Росії в Україні, а також виступив за формування “політичної G20” для припинення війни.

У МЗС України запросили президента Бразилії в Україну, щоб він зрозумів справжню сутність війни.

ЗакарпатПост

Exit mobile version