Голова Закарпатської ОВА зустрівся з Послом Республіки Польща в Україні

Зараз актуальним є питання фундаментальних змін у підході українських регіонів та громад до співпраці з міжнародними партнерами.

розмістимо вашу рекламу, оголошення, повідомлення в газетах, на сайті, фейсбук, інстаграм, ютуб, тікток, телеграм, вайбер • групи • сторінки • сторіс • пишіть: zakarpatpost@gmail.com • вайбер 050 222 50 50

На цьому під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцьким наголосив Віктор Микита – голова Закарпатської ОДА.

Підвищення ефективності співпраці між регіонами України й Польщі для розвитку громад і територій обох країн та перспективна економічна співпраця – головні теми зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні Бартошем Ціхоцьким, яка відбулася на Ужгородщині.

«Пан Ціхоцький один з тих дипломатів, який не залишив Україну під час наступу окупантів, допомагав й продовжує допомагати нашому народу боротися за незалежність. Ці вчинки вартують глибокої поваги та вдячності.

Як фахівцям у галузі безпеки й посадовцям, на яких покладено велику відповідальність за розвиток співпраці між регіонами наших країн, нам є про що спілкуватися і над чим разом працювати», – наголосив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ЗакарпатПост