Як Симоньян «смердить від брехні», – відео

Актриса дубляжу показала, як вона створює свої пародії.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Українська актриса дубляжу Катерина Сергеєва, яка нещодавно зробила кумедну пародію на Ані Лорак та її інтерв’ю, висміяла російську пропагандистку Маргариту Симоньян.

У студії “Сніданку з 1+1” вона розповіла про те, як вигадала дубляж для співачки-зрадниці, пише УНІАН.

“Я в якийсь момент просто вирішила робити те, що мені подобається, те, що мені відгукується. І, так би мовити, як зараз дуже актуально говорити, якась все одно йде робота на своєму фронті… Я б ніколи не подумала, що це прям вимога аудиторії… Я зрозуміла, що люди настільки хотіли висловитись”, – зазначила Сергеєва.

Вона саме пише тексти до пародій. За словами актриси, спочатку вона заздалегідь готувалася до запису, втім нині вона вже може імпровізувати. Ведучі “Сніданку” попросили її показати майстер-клас та зробити пародію на Симоньян. Сергеєва швидко зорієнтувалася та видала текст від імені пропагандистки.

“Мене вже трохи верне саму від себе. Стільки брехати, повірте, це нелегко. І мені заплатили за три дні брехні, а я працюю цілий рік. Тому, знаєте, це несправедливо, погодьтесь. Якщо чесно, настільки вже смердить від цієї всієї брехні і від вас шановні, які зібрались тут у студії, отака величезна брехня навколо. Давайте, може, якось ми це завершимо і мені нарешті доплатять”, – спародіювала Симоньян актриса дубляжу.

ЗакарпатПост