«Минай» здобув важливу перемогу над «Чорноморцем»

У матч 27-го туру УПЛ «Минай» здобув сьому перемогу у поточному сезоні. Триочковим для закарпатців став ривок по лівому флангу єдиного легіонера в команді Міхаіла Гечева. А результативну передачу рукою на свій рахунок записав Олександр Бандура.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👇безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Другий матч поспіль минайці видають потужний початок другого тайму. А до перерви, так би мовити, перевіряють суперника на міць. Одесити у першій 45-хвилинці більше атакували, володіли м’ячем, проте до серйозної загрози біля воріт Олександра Бандури справа не дійшла, йдеться на сайті FC Minaj

Братись за роботу голкіперу «Минаю» довелось після перерви. Спочатку Алефіренко замість навісної передачі ледь не влучив у дев’ятку, але на допомогу гостям прийшла поперечина. А згодом після передачі з правого флангу Кузика у ближній кут бив Васильєв, проте Бандура зумів перевести м’яч на кутовий.

Закарпатці відповіли на 63-й. Бандура рукою вкинув м’яч ліворуч Міхаілу Гечеву, а той подолав понад пів поля, увійшов у штрафну площу і намагався зроби передачу на дальню штангу Юрію Коломойцю. На шляху м’яча став Хадіда й рикошетом від ноги захисника м’яч залетів у ворота – 1:0.

Подвоїти рахунок міг Коломоєць. Після передачі з правого флангу він в дотик цілив у ближній кут, але пробив повз цілі.

Команда Романа Григорчука кинулась відіграватись і двічі могла забити. На щастя закарпатців, Бандура та захисники у заключній фазі відіграли надійно. Ще раз виручати «Минай» Бандурі довелось на 84-й хвилині. З близької відстані атакував Бадібанга, проте воротар гостей загрозу ліквідував. Так само надійно Бандура зіграв на 87-й хвилині, коли дальнім ударом намагався забити Єрмаков.

“Минай” здобув важливу перемогу й покинув зону перехідних матчей.

Наступну зустріч підопічні Володимира Шарана проведуть 25 травня вдома проти “Руха”.

фото фк Минай

ЗакарпатПост