Ужгородська школа мистецтв урочисто привітала своїх випускників

 70 талановитих учнів відділу духових й ударних інструментів, народних інструментів, сольного співу, театрального мистецтва, фортепіанного та струнно-смичкового відділів, хореографічного відділення і відділення образотворчого мистецтва отримали Свідоцтва про закінчення початкової мистецької освіти, аж 50 із них – із відзнакою. Тішить, що 20 випускників продовжать навчання у закладах професійної мистецької освіти.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Урочистості з цієї нагоди відбулися у Закарпатському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв. Минулий навчальний рік був щедрим і на перемоги, тому 63 учнів отримали також грамоти за концертну та виставкову діяльність, більшість із них були переможцями конкурсів різного рівня.

Учнів, випускників та батьків із успішним завершенням навчання привітали директорка школи мистецтв Наталія Громова і начальниця управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Алла Чернобук.

«Найкращі інвестиції – це інвестиції в освіту та розвиток дітей, бо вони – наше майбутнє. Вони несуть знання у цей світ і ми дуже надіємося, що цей світ буде мирним. Для цього живемо, для цього працюємо. Дякуємо, вклоняємося нашим воїнам, нашим Героям, які дали нам можливість провести такий чудовий захід, дають можливість навчати та виховувати дітей. Маємо пам’ятати всіх, хто віддав за це своє життя», – відзначила, зокрема, Наталія Борисівна Громова, додавши, що попри складні роки, які припали на навчання, випускники успішно з усім упоралися.

Традиційно, уже 23-ій раз на сцені облмуздрамтеатру, провели й звітний концерт учнів хореографічного відділу Ужгородської школи мистецтв.  Танцювальні номери юні хореографи виконали під супровід народних, класичних та сучасних композицій.

ЗакарпатПост