Вихованці центру «Дорога життя» в Ужгороді святкують сьогодні День захисту дітей

Керівник центру Олег Кириленко, вітаючи всіх зі святом, розповів, що нині опікуються 48 вихованцями з Ужгорода, які мають вади розвитку, а також 20 молодими людьми з інвалідністю.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Заклад реалізовує три програми – денний догляд для дітей, денний догляд для осіб з інвалідністю і підтримане проживання. Олег Кириленко подякував міській владі за фінансову підтримку центру і можливість надавати послуги у межах цих програм, побажав вихованцям щасливого сьогодення і щасливого майбутнього.

Практично з часу створення центру Ужгородська міська рада фінансово допомагає «Дорозі життя», відзначив Богдан Андріїв. Запевнив, що він особисто, міська рада, депутатський корпус і надалі підтримуватимуть центр. «Ми робитимемо все, що від нас залежить, щоб фінансова допомога була достатньою для належного медичного забезпечення, для реабілітації та відпочинку вихованців медико-соціального центру. Щиро дякую керівнику та колективу «Дороги життя» за постійну турботу та опіку, щоденну працю із нашими дітьми. І дякуємо нашим воїнам за захист країни і мирне небо у краї», – сказав Богдан Євстафійович.

Олег Кириленко також додав, що із початку повномасштабної війни «Дорога життя» організувала прихисток для переселенців. Уже більше року тут проживають 25 людей, і центр робить усе, щоб люди з інвалідністю та особи, які їх супроводжують, почувалися тут комфортно. Крім проживання, переселенцям надають і реабілітаційні послуги. У межах спільного проєкту із ЮНІСЕФ надали допомогу понад трьом сотням дітей із Ужгорода та краю. Допомагає постійно і Ротарі-клуб «Ужгород-Скала», його керівник також сьогодні був на святі і привітав вихованців центру.

Департамент соціальної політики уже традиційно організував солодкий стіл та подаруночки для вихованців центру, святкового настрою додали й аніматори, яких запросили представники ЮНІСЕФ, а також виступи творчих колективів Ужгородської школи мистецтв, долучилися до організації свята й інші благодійники.

ЗакарпатПост