На Берегівщині правоохоронці припинили спробу незаконного продажу патронів і гранат

За процесуального керівництва Берегівської окружної прокуратури місцевого жителя викрито на незаконному збуті патронів і гранат, для зберігання яких чоловік не мав жодних дозвільних документів (ч. 1 ст. 263 КК України). Йому вже повідомлено про підозру.

Наразі правоохоронцям відомо, що закарпатець намагався продати місцевому мешканцю, попередньо, 35 боєприпасів і 2 гранати. Зустріч із покупцем призначив у смт. Вилок, неподалік будівлі колишнього вокзалу.

Чоловіка викрили «на гарячому», вже при одержанні грошових коштів за вказаний «товар». Його правоохоронці вилучили та скерують експерту для дослідження, інформує Закарпатська обласна прокуратура.

Самого ж фігуранта затримали в порядку ст. 208 КПК України, тривають необхідні слідчі дії для встановлення усіх обставин кримінального правопорушення. Досудове розслідування здійснюють слідчі відділення поліції № 1 Берегівського районного відділу поліції за оперативного супроводу Управління СБУ в Закарпатській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

ЗакарпатПост