У Тячеві завершився турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті Йосипа Болдижара

Три дні у спорткомплексі тривали захоплюючі та іноді дуже важкі поєдинки. Сльози, радість, спортивна жага вирувала у повністю заповненому глядачами, тренерами та спортсменами залі.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

А вже сьогодні, 4 червня в спортивному комплексі «Спортивна арена Тячів» Міжнародний  турнір з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті заслуженого працівника фізичної культури та спорту, почесного громадянина Тячева Йосипа Болдижара завершився церемонією нагородження.

Рівень організації турніру справді вражає – захід провели відповідно до європейських стандартів. На турнірі працювали кваліфікованні судді. Окрім того, на турнірі працювали вельми шановні тренери та судді:

Заслужений тренер України з греко-римської боротьби, Старший тренер молодіжної збірної України ДЗІГАСОВ Артур Петрович

Старший тренер збірної України з боротьби греко-римської, Майстер спорту України – М’ЯГКИЙ Євген Олександрович.

Заслужений тренер України, заслужений працівник фізичної культури та спорту України, старший тренер збірної Закарпатської області, Майстер спорту України міжнародного класу з греко – римської боротьби, суддя екстра класу КУКУШКІН Іван Іванович.

Звичайно, що за команду «Тячівські вовки» вболівав і запрошений почесний гість турніру – Чемпіон світу та Європи з боротьби греко-римської 2022 року – Євген ПОКОВБА.

А найприємнішою новиною стало визнання переможцями турніру команду Тячівських борців, повідомляє Тячівська міська рада.

Підрахувавши очки переможців у трьох вікових групах, визначено загальнокомандні результати. Із 22 комплектів нагород Тячівські борці здобули 8 золотих, 5 срібних та 3 бронзові медалі.

І місце – Тячів

ІІ місце – Мукачево

ІІІ місце – збірна України U15

ЗакарпатПост