Сотні питань залишаються неприйнятими через відсутність на сесії частини депутатів Мукачівської міськради

Продовження роботи сесії з п’ятниці перенесли на сьогодні, однак на засідання прийшли тільки 18 депутатів, частина знову відсутні.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Через це, залишаються невирішеними сотні питань в громаді, це і продовження ремонту доріг, виділення грошей захисникам, затвердження детального плану території для облаштування військового містечка, через те, що депутати не ходять на комісії проблема люди не можуть вже більше півтора року оформити землю. 

«Через усе це, ми не можемо встановити обладнання для сервісного центру МВС у Центрі надання адміністративних послуг, щоб люди тут отримували послуги, не можемо передбачити гроші на ремонт доріг у Паланку, не можемо продовжити ремонт автошляхів у селах громади, не може виділити гроші нашим захисникам», – зазначив Андрій Балога, Мукачівський міський голова.

У четвер він знову оголосив про продовження сесії, та закликав усіх депутатів прийти на засідання і працювати в інтересах громади.

ЗакарпатПост