Ужгородські патрульні розшукали нетверезого водія, який вчинив ДТП та зник

Учора, близько 17-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на площі Народній, в Ужгороді.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Зі слів заявника стало відомо, що він став свідком, як водій на авто BMW, рухаючись заднім ходом, не врахував безпечності маневру, здійснив зіткнення із припаркованим автомобілем Peugeot заявника та поїхав у невідомому напрямку. Крім того, потерпілий повідомив, що винуватець ДТП, ймовірно, перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Завдяки швидким та злагодженим діям, поліцейським вдалось виявити водія BMW. Під час спілкування із 50-річним ужгородцем охоронці порядку помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому одразу запропонували пройти огляд за допомогою драгера.

Результат виявився позитивним – 2,76 проміле, а це у понад 13 разів більше допустимої норми, інформує Патрульна поліція Закарпатської області.

На порушника склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), за ч.4 ст. 130 Вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю).

ЗакарпатПост