Патрульні виявили на даху багатоповерхівки, ймовірно, наркотичні речовини

Учора, близько 20-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення від голови ОСББ про те, що на даху багатоповерхівки, на вулиці Годинки, в Ужгороді, він виявив вісім ємностей в яких ростуть рослини невідомого походження.

замовляй рекламу в газетах: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради Здоров’я та отримай рекламу в дописі або сторіс 👍 безкоштовно • 050 222 50 50, вайбер

Прибувши за вказаною адресою та піднявшись на дах будинку, охоронці порядку виявили ємності в яких висаджені рослини, зовні схожі на марихуану.

Поспілкувавшись із заявником та мешканцями будинку, поліцейські з’ясували, що ймовірний підозрюваний у посіві та вирощуванні рослин — їхній сусід. Також виявилось, що  41-річний ужгородець неодноразово притягався до відповідальності за злочини у сфері наркообігу.

На місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин справи, адже у діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, повідомляє  Патрульна поліція Закарпатської області.

ЗакарпатПост