128 Закарпатська бригада просить довіряти тільки офіційній, та не розповсюджувати не перевірену та фейкову інформацію!

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ БРИГАДИ ТА ЧЛЕНИ ЇХ СІМЕЙ!

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

У складний час звільнення нашої країни від окупантів командування 128-ї ОГШБр, просять дотримуватися інформаційної гігієни!

Ворог створює в мережі численні віртуальні об’єднання, мета яких – здобути інформацію про військовослужбовців, дислокацію й переміщення збройних формувань, дестабілізувати суспільство та схилити населення до акцій громадянської непокори.

До прикладу, група «Бригада 128» у месенджері Viber створена за кордоном і адмініструється особами, які не мають жодного відношення до бригади!

Адміністратори групи збирають персональні дані про військовослужбовців та їхнє місцеперебування нібито для швидкого розшуку у випадку зникнення безвісти чи потрапляння в полон.

У групі поширюються заклики до мітингів, масових заходів, акцій громадянської непокори, скарг та звернень на дії командирів бригади й представників інших державних структур.

Командування 128-ї ОГШБр наголошує, що не має жодного відношення до згаданого віртуального об’єднання!

Розміщуючи інформацію в групі «Бригада 128», ви допомагаєте ворогу й наражаєте на небезпеку наших воїнів і цілі підрозділи ЗСУ.

• Не розкривайте персональні дані солдатів, їхні контактні номери!

• Не розголошуйте їхню дислокацію, навіть якщо це інформація про місце зникнення безвісти.

• Не публікуйте фото своїх близьких та скани документів.

• Не пересилайте кошти невстановленим особам і структурам.

• Не піддавайтеся на провокації, не беріть участі в масових зібраннях проти ЗСУ!

Завжди перевіряйте, з ким спілкуєтеся в мережі, а про підозрілі відомості повідомляйте правоохоронним органам. Лише вони та компетентні державні структури можуть сприяти якнайшвидшому розшуку полонених і зниклих безвісти.

Пам’ятайте, що ваші необдумані дії можуть призвести до смерті військовослужбовців.

ДОТРИМУЮЧИСЬ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ГІГІЄНИ, ВИ НАБЛИЖАЄТЕ ПЕРЕМОГУ!

ЗакарпатПост