«Відлітає голова – працює булава. Це 128-ма гірсько-штурмова…», – музиканти присячують пісні 128-й Закарпатській бригаді

 Українські виконавці організували концертний тур по підрозділах 128 Закарпатської бригади.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, вакансії, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

Цього разу до «Культурного десанту» із незмінним ведучим і засновником Колею Сєргою долучилися запрошені гості – гурт «Один в каное» та солістка Ксенія Башибулар.

Паралельно кілька концертів дав також Святослав Вакарчук. Усі виступи відбулися в зоні бойових дій у відносно спокійній місцевості, за можливості до військової аудиторії приєднувалися й цивільні місцеві мешканці.

Для бійців зустрічі з відомими виконавцями стали справжньою віддушиною, артистів неодноразово просили виконати композиції на біс, підспівували їм, а в артилерійському підрозділі один із військових навіть виконав сольний виступ.

Це далеко не перший приїзд «Культурного десанту» та запрошених гостей у 128 бригаду. Для Колі Сєрги «Закарпатський легіон» став уже настільки своїм, що він присвятив йому пісню зі словами «Відлітає голова – працює булава. Це 128-ма гірсько-штурмова…». Бійці сприйняли її з особливим ентузіазмом.

ЗакарпатПост