На українсько-словацькому кордоні службовий пес Джоні зупинив любителя наркотичного «кайфу»

На митному посту «Ужгород-автомобільний», що на кордоні зі Словаччиною, службовий пес кінолога за кличкою Джоні винюхав у гр.росії марихуану.

замовляйте в газети: Закарпатські оголошення, Робота Гроші, Поради ✔️повідомлення, оголошення, рекламу • 050 222 50 50, вайбер

З’ясувалося, що 40-річний любитель «кайфу», повертаючись з Євросоюзу на автомобілі, під час проходження митного контролю «забув», що у салоні знаходиться наркотична речовина, заборонена законодавством для переміщення через митний кордон України.

В цьому йому «допоміг» чотирилапий помічник кінолога – вівчарка породи малінуа, натренована на виявлення наркотиків. Так, здійснюючи обхід іномарки разом з Джоні, останній блискавично винюхав у кармані рюкзака пристрій для куріння та зіп-пакет з речовиною світло-коричневого кольору із зеленуватими  вкрапленнями, за зовнішніми ознаками схожою на марихуану (каннабіс), що знаходився в портмоне.

Наразі закарпатські митники направили до правоохоронців повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину  передбаченого ст. 307, 309 КК України, інформує пресслужба Закарпатської митниці.

ЗакарпатПост