Site icon zakarpatpost.net

Ужгород: Весілля очима найкращих весільних фотографів Закарпаття

Виставка весільної фотографії під назвою “Щаслива мить” відкрилась 30 квітня в ужгородській студії “Коцка”. Фотовиставка, на якій показано роботи виключно в жанрі “весільне фото” проводиться в Закарпатті вперше.
Основна мета виставки – розвиток, підвищення професійності творчої, якісної весільної фотографії в Закарпатті, а також ознайомлення ужгородців з роботами найкращих весільних фотографів нашого краю. Ця виставка цікава як пересічному глядачеві, так і майбутнім молодятам; всі мають змогу ознайомитись з якісним художнім та репортажним весільним фото від майстрів нашого краю.
В експозиції представлені 54 роботи від 19 авторів. Це Сергій Денисенко, Віктор Дьомін, Михайло Дорогович, Ярослав Дуленко, Моніка Еней, Кароліна Коштура, Сергій Кубик, Валентин Кузан, Михайло Леньо, Ярослав Макар, Сергій Мазур, Оскар Негер, Олексій Попов, Василь Прокопишин, Микола Романовський, Андрій Слєпко, Роксана Чернянчук, Максим Чумак, Юрій Савка.

Виставка експонується з 30 квітня до 7 травня 2010 р. в приміщенні студії “КОЦКА” (м. Ужгород вул. Капушанська, 11 Б, 3 поверх)

З 3 по 7 травня з 12.00 до 18.00

Вхід вільний.

Отже, якщо ви ще не встигли побувати на виставці – поспішайте. Виставка працюватиме до 7 травня.

Ужгород.net

Exit mobile version