Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: В Ужгороді відбулася VII обласна конференція з дитячої психотерапії

В суботу, 5 червня, в Ужгороді відбулася VII обласна конференція з дитячої психотерапії “Психологічна та психотерапевтична допомога дітям і молоді”, присвячена Міжнародному Дню захисту дітей.
У роботі конференції взяли участь провідні спеціалісти обласного центру Закарпаття та інших міст області – Мукачева, Берегова, Іршави, Тячева, Хуста, Сваляви. Долучилися психотерапевти, психологи та психіатри Львова, Києва, Ніжина. Загалом, налічувалося 110 учасників. Крім перелічених спеціалістів конференцію відвідали вчителі, бізнесмени, директори та менеджери центрів по роботі з дітьми та молоддю, представники Закарпатської ОДА , методисти, юристи, викладачі та студенти з різних вузів України.

Вдалося досягти мети  конференції – залучення фахівців різних галузей для обміну інформацією, методиками роботи з дітьми і молоддю, створення професійного простору для самореалізації та підвищення кваліфікації спеціалістів.

Рівень проведення заходу оцінений учасниками та гостями як дуже високий, що дозволило прийняти рішення про проведення в Ужгороді наступного року Всеукраїнської конференції Української спілки психотерапевтів (УСП). Отже, до зустрічі наступного року вже на двох форумах – VIII обласній конференції з дитячої психотерапії та Всеукраїнській конференції УСП.

Exit mobile version