Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: У Мукачівському державному університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів

10 липня в Мукачівському державному університеті відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів. Загалом 891 випускників отримали дипломи бакалавра, спеціаліста та магістра, з них – 51 з відзнакою. Участь у заході взяв і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

Нині Мукачівський державний університет готує фахівців за 14 спеціальностями – менеджерів, експертів туристичної галузі, економістів, психологів, вихователів, викладачів, тощо. В закладі працює 6 факультетів.

Ректор Мукачівського державного університет Юрій Мигалина привітав випускників і побажав, щоб вони продовжували навчатися і не зупинялися на досягнутому. Ректор зазначив, що їх завжди будуть раді бачити в стінах закладу.

Заступник голови облдержадміністрації Іван Качур вітаючи випускників, відзначив, що завершення навчання є першою перемогою цьогорічних випускників на шляху до подальшого вдосконалення професійних навичок.

– Освітянський фактор є одним із тих, що дозволяють зробити нашу країну конкурентною у світі. Ця церемонія особлива, адже зі стін університету виходить нова генерація професіоналів, особистостей. Молоде покоління має можливість здобуті теоретичні знання реалізувати на практиці, – звернувся до випускників Іван Качур. – Знаю, що в душі кожного з вас великі мрії та сподівання. Впевнений, що життєвий шлях, який вами буде обраний, ви пройдете твердо і впевнено. Знання беззаперечно пригодяться у житті, адже державі потрібні професіонали, на яких буде покладена велика відповідальність за долю суспільства.

Завершилися урочисті збори традиційним фотографуванням на згадку. З нагоди свята заступник голови ОДА Іван Качур вручив університету комплект офісної техніки.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації

Exit mobile version