Хлопець зґвалтував і вбив дівчину до дня народження матері

У Криму 21-річний хлопець зґвалтував, убив і пограбував 23-річну продавчиню. Тіло жертви знайшли в підсобному приміщенні крамниці. Експерти з’ясували, що її спочатку зґвалтували, потім – задушили. Крім того, з каси магазину зникло близько тисяч гривень, а з тіла жертви – срібний ланцюжок з медальйоном і телефон.

Міліція спочатку була збита зі сліду свідченнями завідуючої магазином, яка запевняла, що дівчина була скромною і вночі не впустила б до себе сторонніх людей.

Проте місцеві мешканці розповіли, що в магазині часто були пиятики, а до продавчині приходили молоді люди.

З’ясувавши прикмети одного з підозрюваних, правоохоронці швидко вийшли на його слід. Затримали хлопця вдома, якраз на день народження його матері.

“Коли ми його затримали, він ще спав. Тут же поруч з ним знайшли і срібний ланцюжок потерпілої, і мобільний телефон її, залишки грошей”, – розповів керівник управління ГУ МВС України в Криму Олександр Рожков.

Спочатку парубок намагався все пояснити алкогольним сп’янінням: мовляв, нічого не пам’ятаю. Проте докази змусили його зізнатися у скоєнні злочину. Молодика раніше вже судили за бешкет, але тоді він дістав умовний термін.

tsn.ua