Site icon zakarpatpost.net

На Закарпатті влада привітала краян із Днем незалежності України

Дорогі закарпатці! День Незалежності – особливе свято для кожного українця. Нам випало велике щастя – жити і творити, рости і діяти у незалежній Українській державі. Століттями наші діди-прадіди мріяли і боролись за святу мрію – бути вільним народом, який власноруч будує своє сьогодення і майбутнє. Дев’ятнадцять років тому ці прагнення стали реальністю.
І саме 24 серпня є тим днем, коли з надзвичайною силою проявляються єдність поколінь, вірність традиціям, загальнонародна солідарність. У цей день кожен із нас сповнюється особистою відповідальністю за долю держави.

Цьогоріч для закарпатців свято Незалежності, День Державного прапора України осяяні величною, нещодавно відзначеною подією – 65-ою річницею возз’єднання Закарпаття з матір’ю-Україною.

Тож цей урочистий день знову і знову закликає кожного пройнятися високими почуттями громадянської єдності, ще глибше збагнути – тільки життєдайна енергія національної солідарності і свідомості забезпечить наш успішний поступ.

Переконані, урочистості, які відбудуться на Закарпатті з цієї нагоди, збагатять вас, шановні краяни, наснагою, прагненнями своєю працею сприяти подальшому зміцненню незалежності України, розквіту рідного краю.

З Днем Незалежності вас, дорогі закарпатці! Родинного вам благополуччя, миру, злагоди й добра!

З повагою,


Голова обласної державної адміністрації Олександр ЛЕДИДА

Голова обласної ради Михайло КІЧКОВСЬКИЙ

Exit mobile version