Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: Ужгород приймає делегацію американського міста-побратима Корваліс

Міський голова Ужгорода сьогодні зустрівся з офіційною делегацією міста Корвалліс з нагоди 10-ї річниці проекту «ТАЧ» – Торкнися Руки Однієї Української Дитини, що реалізовується в рамках благодійної партнерської співпраці між містами-побратимами Ужгород (Ужгород) і Корвалліс (Орегон).
Мета цього проекту полягає у допомозі дітям-сиротам та з обмеженими можливостями. Сергій Ратушняк на зустрічі наголосив, що ця програма вагомий внесок у хорошу справу. Крім того, він розповів про досягнення Ужгорода у сфері освіти. Екс-голова міста Ужгорода Еміл Ландовський розповів усім присутнім про те, як починалася співпраця між містами-побратимами та попросив передати чинному на той час меру Корваллісу свою книгу про Ужгород, у якій 42 сторінки присвячені цьому місту.

Виступаючи перед гостями з Америки, Сергій Ратушняк висловив переконання про те, що нині чинному президенту України Віктору Януковичу вдасться змінити ситуацію у нашій державі на краще і українці повинні в цьому йому допомогти. За активну участь у проекті “ТАЧ” міський голова нагородив усіх делегатів грамотами та вручив подарунки на згадку про візит до Ужгорода. А координатори проекту Еліс Ремптон та Сейбра Кіллен від імені усіх 19 делегатів подякували меру за теплий прийом та щирі слова. Вони сподіваються відвідати наше місто ще не один раз.

Exit mobile version