Ужгород: 5 жовтня у кастингу конкурсу “Міс студентство Закарпаття–2010” взяли участь 80 дівчат

21 жовтня в Ужгороді відбудеться регіональний конкурс «Міс Студентство Закарпаття – 2010». 5 жовтня у приміщенні клубу «Панорама» відбувся кастинг до конкурсу та прес-конференція його організаторів.
Права на проведення конкурсу належать найбільшій агенції моделей — “L-Models”. Офіційний представник агентства на Закарпатті Зоряна Зінов’єва розповіла, що готова з радістю допомогти команді ініціаторів конкурсу. “Четверо дівчат із Закарпаття наразі працюють за професійними контрактами моделей з іноземними компаніями. Потенціал у краї є, і працювати є з ким”, — зауважила фахівець. Вона також розповіла, що на початку 2000-х років дві закарпатки – Олена Старостіна і Олена Доміловська – ставали лауреатками всеукраїнського студентського конкурсу краси, права на проведення якого належать фестивалю “Перлини сезону”.

Борис Чернявський, керівник проекту, технічний директор повідомив, що 12 відібраних на кастингу дівчат упродовж 2 тижнів готуватимуться до фінальної частини конкурсу. Окрім програми самого шоу підготовка включатиме і інтелектуальний розвиток дівчат, зокрема, вони вчитимуться презентувати себе – напередодні змагання конкурсантки зустрінуться із представниками ЗМІ та розкажуть кожна про себе.

За словами арт-директора конкурсу Ольги Бартєнєвої, концепція конкурсу стверджує: “Ужгород – маленький Париж”. Команда постановників спробує перейняти стиль столиці моди – Парижу і відобразити його на проекті. “Франція асоціюється із розкішшю, довершеністю і водночас простотою. Ми хочемо передати увесь настрій осені в Парижі на закарпатських красунях”, — сказала О. Бартєнєва.

Юлія Барабан, Голова Студентської ради Закарпатської області повідомила, що до участі в “Міс Студентство Закарпаття” запросили студенток 24 закарпатських вишів і філіалів. Вперше на такому конкурсі дозволили брати участь студенткам заочного відділення та студенткам коледжів і технікумів. Заявки на участь у кастингу подали 80 дівчат.

Олександр Мерявчик, ведучий конкурсу, представник ГО “Карпатівент” зауважив, що жіноча краса – одна з принад Ужгорода, складова його туристичної привабливості. “Це й було основним мотивом доручення нашої організації до конкурсу, — сказав О. Мерявчик. – Також конкурс підтримав голова ініціативної групи “Створимо найкраще місто в Україні” Володимир Приходько”.

Зоряна Зінов’єва додала, що за усі роки її роботи в модельному бізнесі для більшості закарпатських учасниць конкурсів краси стали корисною сходинкою у житті: “Володарки титулу “Міс” попередніх років сьогодні, як правило, успішні, самодостатні жінки, багато з них займаються бізнесом, викладають, мають бажання принести користь суспільству”.

Закарпаття online