Кличко розповів про свою мрію на бій з Хеєм

Володимир Кличко ще рік тому сформував чіткий малюнок бою, в якому в 12-му раунді нокаутує Хея. Напередодні бою Кличко-Хей чемпіон IBF і WBO в суперважкій вазі українець Володимир Кличко поділився своїми враженнями перед поєдинок проти чемпіона WBA Девіда Хея.- Сподіваюся, що проти мене Хей не стане боксувати так, як проти Валуєва. То був до смерті нудний бій. Хей носився по рингу немов очманілий з раунду до раунду. Я ж сподіваюся, що ми проведемо бій, а не влаштуємо “забіги в ширину”.

– Вісім років тому, ваш брат програв британському боксеру номер один Ленноксу Льюїсу. Чи не розглядаєте бій з Хеєм в якості помсти британцям?- Не хочу загострювати увагу на національному питанні. Річ не в тім, звідки ви походите, а в тім, як боксуєте. Боксери розмовляють на міжнародній мові жестів.

– Ви неодноразово заявляли про те, що хочете бити Хея впродовж 11-ти раундів, а в 12-му відправити його на настил рингу. Це доцільно? Адже все може вирішити один-єдиний лакі-панч.- У мене є мрія, і в моїй свідомості сформувався чіткий малюнок бою. Дану установку я тримаю в голові вже майже рік.

Хочу нокаутувати Хея в дванадцятому раунді. Якщо це відбудеться раніше, то я не турбуватимуся. Але моя мрія саме така, як я її виклав.

Нагадаємо, що об’єднувальний бій за чемпіонські пояси IBF/IBO, WBO і WBA між українцем Володимиром Кличком та британцем Девідом Хеєм відбудеться 2 липня на Imteсh-Arena в Гамбурзі.

zakarpatpost.net