Site icon zakarpatpost.net

Закарпаття: В селі Лалово Мукачівського району відбулися урочистості з нагоди дня працівників ветеринарної медицини

Президент Леонід Кучма у 2001 році встановив в Україні професійне свято – День працівників ветеринарної медицини, який відзначається щорічно у другу неділю серпня.

Начальник головного управління ветеринарної медицини в Закарпатської області Микола Каганець підсумував результати роботи управління та привітав зі святом своїх колег, висловив їм вдячність за нелегку роботу і вірність обраній професії та побажав усіляких гараздів.

Від імені обласної ради та обласної державної адміністрації колектив працівників ветеринарної медицини регіону привітав перший заступник голови обласної ради Володимир Закурений.

– Відзначення цього свята на державному рівні є належною оцінкою вашої наполегливої, нелегкої праці і твердженням крилатого вислову, що лікар лікує людину, а ветеринарна медицина оберігає людство. Вірю, що ваша відданість справі, професійний досвід, глибокі знання завжди будуть поєднуватися зі щирими співчуттями до братів наших менших та їх власників, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю краян. Бажаю невичерпної енергії, творчої наснаги, успіхів в усіх починаннях, оптимізму і міцного здоров’я, – привітав працівників галузі Володимир Закурений.

Опісля Володимир Петрович виконав почесну місію: вручив кращим фахівцям грамоти та подяки обласної ради та обласної адміністрації, повідомили zakarpatpost.net у прес-службі облради.

 

 

Exit mobile version