Міжнародний аеропорт «Ужгород» потрапив в перелік боржників по зарплаті

Про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій, інших соціальних виплат йшлося на селекторній нараді з райдержадміністраціями, міськвиконкомами, що відбулася в закарпатській ОДА 10 квітня 2012 року.

Станом на 1 квітня загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати на підприємствах, в установах і організаціях Закарпатської області становить 14 418,3 тисяч гривень, із них:

– на економічно-активних підприємствах – 5 229,7 тисяч гривень;
– на підприємствах-банкрутах – 9 080,6 тисяч гривень;
– на підприємствах, що призупинили економічну діяльність – 108 тисяч гривень.

На нараді заслухано керівників райдержадміністрацій та міськвиконкомів про заходи, вжиті щодо погашення заборгованості із виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду. Про неналежний стан справ з питань своєчасної виплати заробітної плати та погашення заборгованості із виплати заробітної плати та до Пенсійного фонду було вказано керівникам міст Ужгорода, Мукачевого, Хуста, Тячівського, Ужгородського та Берегівського районів. Також було дано негативну оцінку роботи керівництву Міжнародного аеропорту «Ужгород», де заборгованість із виплати зарплати виникла вперше за останні декілька років.

 Закарпаття онлайн