Site icon zakarpatpost.net

В Ужгородському СІЗО відбувся дитячий пасхальний концерт

У четвертий день Пасхи Христової з благословення Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського в Управлінні виконання покарань № 9, що в м. Ужгород, відбувся Пасхальний дитячий концерт. Про це  повідомили в прес-службі УПЦ МП.

18 квітня в м. Ужгороді відбувся незвичний Пасхальний дитячий концерт на території УВП № 9, який організували дітки воскресної церковно-приходської школи, що діє при Свято-Успенському храмі с. Дубриничі, що на Перечинщині.

Крім ув’язнених, на концерті були присутні духовенство Мукачівської єпархії та керівництво установи.

Діти у своїх сценках торкалися повсякденних життєвих випадків і вічних Божих істин.

У своєму заключному слові, привітавши всіх з Пасхою Христовою, настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці протоієрей Володимир Гуй підкреслив, що «незважаючи ні на які життєві обставини, кожен із повинен розуміти, що Христос Воскрес і для мене».

Зі свого боку заступник начальника УВП №9 В. Вербич щиро подякував діткам та священнослужителям за те, що вони ніколи не забувають про ув’язнених – тих, хто найбільше у ці хвилини потребує моральної підтримки.

Організаторами благодійного заходу виступили воскресна церковно-приходська школа с. Дубриничі начолі з головою відділу у справах сім’ї та молоді Перечинського благочиння Мукачівської єпархії, протоієреєм Василієм Попом та настоятель храму на честь святої великомучениці Анастасії Узорішительниці, що розташований на території установи, протоієрей Володимир Гуй.

Exit mobile version