Site icon zakarpatpost.net

В Перечині пройшла Великодня виставка-конкурс «Пасха в моїй сім’ї»

21 квітня з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора в Перечинській ЗОШ пройшла Великодня виставка-конкурс «Пасха в моїй сім’ї».

На виставці-конкурсі на пасхальну тематику представили роботи 17 шкіл Перечинського району.

Великодня виставка-конкурс «Пасха в моїй сім’ї» проводилась Мукачівською Православною єпархією спільно з відділом освіти Перечинської районної державної адміністрації.

Метою акції є перш за все духовна підтримка творчої молоді, дітей, розвиток та пропагування народних великодніх церковних традицій, а також ствердження християнського світогляду серед підростаючого покоління.

Програма дійства складалася з офіційного відкриття, огляду робіт та безпосередньої виставки-конкурсу. В рамках проведення виставки-конкурсу серед писанок, вишиванок, картин на пасхальну тематику пройшов невеликий великодній концерт.

Дійство розпочалося з молитви, після якої пройшов короткий огляд робіт у виставковій залі, де були розташовані творчі доробки виставки.

На виставці було представлено різновекторні роботи дітей шкільного віку з 17 шкіл Перечинського району. Також на виставці експонувалися роботи діток різних воскресних шкіл Перечинського благочиння Мукачівської єпархії.

zakarpatpost.net

 

 

 

Exit mobile version