В Ужгороді відбудеться молодіжний ярмарок вакансій

26 вересня 2012 року, в приміщенні Ужгородського міського центру зайнятості, що знаходиться за адресою м. Ужгород, вул. Новака, 45, відбудеться Ярмарок професій для молоді на тему: «Обери професію для себе».

Мета заходу – допомогти молоді, зокрема учнівській, безробітній та випускникам шкіл 2011-2012 навчального року, які не працевлаштовані та не навчаються, у професійному самовизначенні; сформувати усвідомлений підхід до вибору та зміни професії, відповідальності за власне майбутнє; змінити стереотипне уявлення про можливості власного працевлаштування; мотивувати до праці та легального працевлаштування в Україні; інформувати про послуги служби зайнятості, права та соціальні гарантії молоді.

На Ярмарку професій ви дізнаєтесь про навчальні заклади, де можна навчатися за робітничими професіями, в тому числі професійно-технічні навчальні заклади Державної служби зайнятості, які готують фахівців для ринкоутворюючих підприємств міста, а також про послуги служби зайнятості спрямовані на допомогу молоді у професійному самовизначенні.

Контактні телефони: (0312) 64-98-85, (0312) 64-98-69, (0312) 64-98-48
Ужгородський міський центр зайнятості
www.mukachevo.net