Молодіжка “Говерли” програла “Карпатам”

Матч географічних сусідів очікувався бойовим, адже дербі саме це й передбачає. Але як виявилося більш налаштованими на матч вийшли саме гості – вже на 2-й хвилині поєдинку передачу з флангу точно замкнув карпатівець Володимир Савошко.

Господарі намагалися відновити статус-кво, однак львів’яни вміло в’язали гру в центрі поля й не дозволяли закарпатцям створити загрозу біля власних воріт. Практично в центральній зоні поля й пройшла вся боротьба впродовж всього першого таймі.

Друга половина гри розпочалася з чергового голу в ворота говерлян. Закарпатці пропустили стрімку атаку підопічних Тлумака, а Дмитро Полюганич точним пострілом її логічно завершив. Цей гол наче розбудив ужгородців й вони заграли як справжні господарі. Вже гаряче стало в штрафному майданчику «Карпат». Чудові моменти не зуміли точно завершити Шведюк та Нурієв. А на 72-й хвилині подачу з кутового вже влучно замкнув Олексій-Павло Шведюк . Господарі відчули, що можуть домогтися позитивного результату в цьому двобої й посилили натиск на ворота карпатівців. На 77-й хвилині матчу Шведюку ледь не відірвали ногу на лінії карного майданчика «Карпат», однак арбітр не зважив на це й навіть не зупинив гру. Через ушкодження Олексій вже не зміг продовжити матч. В завершальні хвилини поєдинок став схожим на карусель – атакували як одна команда, так і інша, але голів уболівальники вже не побачили. Тож – 1:2 з трьома очками додому повертаються саме карпатівці.

4-й тур. 14.08.2013, 16:00. «Авангард», Мукачеве. 500 глядачів.

Сонячно. +26°С

Арбітр – Олександр Солов’ян (Київ).

Асистенти арбітра: Яна Сащина (Ужгород), Петро Котубей (Закарпатська обл.).

Четвертий арбітр – Вадим Запрутняк (Ужгород).

Інспектор ФФУ – Віктор Кошура (Чернівці).

Голи: Савошко, 2, Полюганич, 47 – Шведюк, 72.

Попередження: Гей, 73, Варваринець, 79, Ряшко, 90+2, Ількович, 90+4 – Гладкий, 62, Намуйлик, 86.

«Говерла»: Погоріляк, Ряшко, Ількович, Буксар (Грабчак, 46), Реутов, Гей, Добровольський (Павлич, 56), Русин (Ковчар, 31, Переш, 86), Шведюк (Варваринець, 75), Тома, Нурієв.

Запасні: Пахомов, Островка.

Старший тренер – Валентин Слюсар.

«Карпати»: Сілецький, Лобай, Бухта, Виздрик, Дударенко (Штаненко, 77), Кльоц, Савошко (Намуйлик, 66), Яструб (Макогон, 72), Полюганич (Гуцуляк, 80), Богач (Диня, 62), Гладкий (Захарків, 64).

Запасний – Мозіль.

В.о. старшого тренера – Андрій Тлумак.

Інформаційний відділ ФК “Говерла”