На Тячівщині пішохода збила “Деу” і переїхав “Опель”

З листопада, на Закарпатті о 20.45 год. на автодорозі “Мукачево-Рогатин-Львів” у селищі Буштино Тячівського району водій автомобіля «Деу Ланос», непрацюючий мешканець смт Вишково Хустського району, рухаючись в напрямку центру селища, скоїв наїзд на пішохода, який раптово вибіг на смугу руху з лівого боку.

Після цього пішохода відкинуло на зустрічну смугу руху, де він потратив під колеса автівки «Опель Астра Караван» з держномерами Чеської Республіки, якою кермував безробітний мешканець села Угля.

Внаслідок ДТП пішохода з діагнозом “політравма” госпіталізовано в реанімаційне відділення Тячівської центральної районної лікарні, де він помер. Вживаються заходи по встановленню особи пішохода, оскільки при собі жодних документів він не мав та під час ДТП отримав сильні пошкодження обличчя.

Як повідомляє в.о. начальника слідчого відділення Тячівського РВ УМВС Василь Поковба, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Хто винен у ДТП, визначать ряд експертиз.

Водії обох автомобілів освідчені – вони були тверезі – опитані та відпущені.

Обидва автомобілі поміщено на штрафмайданчик ВДАІ Тячівського РВ

Новини Закарпаття