В ПАДІЮНі відбувся «Осінній вернісаж»

Свято «Осінній вернісаж» у четвер, 21 листопада, стартувало в обласному Палаці дитячої та юнацької творчості. Привітати учасників урочистого заходу прийшов керівник краю Олександр Ледида.

Нині у ПАДІЮНі працює понад 100 гуртків, секцій, різноманітних студій, де навчаються понад 4 тисячі дітей. Сьогодні ж вихованці закладу презентували гостям свої творчі здобутки. Так, на виставці можна було побачити художні твори, скульптури, зроблені руками дітей, світлини юних фотомитців, вироби з кераміки.

Також гуртківці презентували творчі номери. На сцену вийшли ансамблі класичної музики та піаністів, які майстерно виконали свої музичні твори.

— Цей рік главою держави був оголошений Роком дитячої творчості. Тому розвиток позашкільної освіти – це те на, що ми у своїй роботі звертали особливу увагу, — зауважив голова обласної адміністрації Олександр Ледида. – Позашкільна освіта допомагає виявляти перші дитячі таланти, формувати творчі особистості, які презентують свої міста, райони, область на різноманітних фестивалях та конкурсах.

ПАДІЮН, як заклад обласного підпорядкування, отримує фінансову підтримку з обласного бюджету. Так, у цьому році роботу закладу профінансовано на 9,5 мільйони гривень.

Прес-центр ОДА