Зимові конвалії

Читайте у новому номері газети «ПОРАДИ»

Додайте в їжу яєчної шкаралупи

Яєчна шкаралупа – це не тільки цінне добриво для ґрунту і добавка в корм курям. Вона – відмінне джерело кальцію, який легко засвоюється організмом, та різних мікроелементів

Зимові конвалії

Лісові конвалії можна вирощувати і в кімнаті. Варто тільки пізно восени викопати кореневища, відібрати з них ті, які мають дво- і трирічні відростки.

Боржники компослуг можуть залишитися без авто

ДАІ має право заарештувати машину прямо на дорозі і відправити на штрафмайданчик до сплати боргу. Правда, тільки в тому випадку, якщо є рішення суду.

Мати-героїня з Виноградівщини має 40 внуків і правнуків

Цього року у селі Пушкіно, що у Виноградівському районі на Закарпатті, аж п’ять жінок отримали почесне звання України «Мати-героїня». Серед них – Магдалина Миколаївна Петруляк.

Точковий світильник: вибираємо свій

Точкові світильники – ідеальне рішення для дизайну оселі, адже з їх допомогою можна візуально розширити і витягнути простір або ж просто висвітлити необхідні частини кімнати. До вибору точкових світильників варто підійти відповідально і вибрати їх ще до початку ремонту

Ліки з лаврового листя

Лавровий лист і після висушування зберігає свої лікувальні якості, тому позбавити від багатьох неприємностей і хвороб може навіть у домашніх умовах.

Сира гречка підвищить гемоглобін

Найпоширенішою причиною зменшення вмісту гемоглобіну є недостатня кількість заліза в організмі. Саме залізо відповідає за формування клітин гемоглобіну. В цьому випадку потрібно збільшити в раціоні кількість продуктів, багатих залізом. І одним із таких продуктів є гречка.

Фейхоа врятує щитовидку

Фейхоа – рослина, яку за вмістом йоду можна порівняти з морепродуктами. Особливість цієї рослини така, що воно здатне накопичувати водорозчинні сполуки йоду, які легко засвоюються організмом людини. Але вміст цього елемента залежить від місця, де виросла рослина, і не всі плоди містять досить велику його кількість.

Яловичина: готуємо професійно

Яловичина – це м’ясо великої рогатої худоби. Ділиться на 3 сорти. До першого відноситься спинна, грудна частини, філей, тонкий край, кострець і огузок; до другого – лопатка і плечові частини, а також пахвина; до третього – складка, передня і задня голяшка. Найбільш цінується яловичина, що отримується від м’ясних порід худоби, і особливо ніжніша телятина – отримувана від статевонезрілих бичків і теличок.

Свіжий номер уже в продажу!

Передплатні індекси: 91145, 91146.

Передплачуйте та читайте газету «ПОРАДИ»!

http://zakarpatpost.com/