На Закарпатті буде новий начальник УМВС

З метою дотримання публічності процедури кадрових призначень 25 квітня 2014 року Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим оголошено конкурс на заміщення вакантних посад начальників УМВС України у Вінницькій, Закарпатській, Миколаївській та Чернівецькій областях. Усі, хто побажає взяти участь у конкурсному відборі, можуть подати документи до 2 травня 2014 року.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантні посади та перелік необхідних документів, які подаються на розгляд, розміщено на веб сайті МВС України. Анкета для участі у конкурсі заповнюється конкурсантом в електронному вигляді та направляється на електронну адресу [email protected].

Продовжується започаткована Міністром процедура прозорого відбору кандидатів на керівні посади за участю широкого кола громадськості. У результаті проведених конкурсів вже призначено 6 керівників територіальних органів. Окрім того, 24 квітня 2014 року скінчився термін подачі документів кандидатів на посади керівників міліції Полтавської, Херсонської, Хмельницької та Чернігівської областей. Списки охочих взяти участь у конкурсі оприлюднені на сайті МВС.

Міністерство запрошує всіх взяти участь в обговоренні кандидатів, які подали заяви.

Нагадаємо, на Закарпатті постійно відбувалися мітинги, організовані люстраційним комітетом, де вимагали відставки Сергія Шаранича з почади в.о. начальника УМВС у Закарпатській області. Різкій критиці міліціонер був підданий на сесії облради головою ради Іваном Балогою. Сам Шаранич раніше заявляв, що цілком готовий до участі у конкурсі.

МВС УКРАЇНИ