Василь Ілліч КОВАЧ: Пишаюся тим, що маю можливість працювати на благо жителів рідного Закарпаття, Ужгородщини

Шановні виборці, земляки!

Дякую Вам за висловлену у 2012 році довіру та підтримку, за постійну співпрацю. Приємно, що саме ті ідеї та цінності, які я сповідую, знайшли відгук у Ваших серцях. Адже тільки завдяки нашим спільним зусиллям мені вдалося зробити та втілити в життя дані Вам обіцянки й поставлені перед собою цілі.

Я сповнений рішучості і надалі реалізовувати всі завдання та програмні засади, створювати власні проекти, сприяти розвитку і процвітанню нашого чудового краю.

Пишаюся тим, що маю можливість працювати на благо жителів рідного Закарпаття, Ужгородщини. І я це роблю із великим задоволенням, оскільки, без перебільшень, можу сказати, що ми з Вами є однодумцями, бо працюємо прозоро, ефективно та злагоджено у єдиній команді. Інакше і бути не може, адже нас об’єднує спільна мета – бачити Україну економічно розвинутою і квітучою державою з свропейськими цінностями.

Я завжди відкритий для всіх пропозицій, вирішення питань, які належать до моєї компетенції, готовий до співпраці із місцевими органами державної виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями та з Вами, мої рідні земляки.

Тільки разом ми зможемо сприяти розвитку Ужгорода, Чопа, Ужгородського району. Тільки разом збудуємо нову країну. Тому що разом – ми велика сила!

Розраховую і сьогодні на Вашу підтримку. Ще раз від усього серця дякую за довіру, обіцяю і надалі своїми справами доводити, що я її гідний. Вірю – разом ми переможемо!

З повагою народний депутат України VII скликання, кандидат у народні депутати України по 68-ому виборчому округу КОВАЧ Василь Ілліч