Працівники закарпатського пенсійного фонду відсвяткували ювілей

21 грудня, в Закарпатській ОДА відбулись урочистості з нагоди 25-річчя створення Пенсійного фонду та Фонду соціального страхування України на випадок безробіття.

Грамоти та подяки кращим працівникам галузі вручили заступник голови обласної адміністрації Олександр Петік, голова обласної ради Михайло Рівіс, начальник Головного управління Пенсійного фонду в Закарпатській області Анастасія Пентек та директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

До учасників зібрання заступник голови облдержадміністрації Олександр Петік звернувся зі словами вдячності. «Дякую вам за те, що ви переймаєтесь і допомагаєте вирішувати мешканцям Закарпаття їхні життєві питання. Сподіваюсь, що молоді спеціалісти, які приходять на заміну досвідченим фахівцям також працюватимуть на благо людей», – зазначив О.Петік.

Голова обласної ради Михайло Рівіс, вітаючи присутніх зі святом, наголосив на важливості роботи відомств. «Не дивлячись на складні часи перетворень, які зараз переживає наша держава, ви успішно вирішуєте непрості соціальні питання. Це, зокрема працевлаштування наших краян, які втратили роботу та нарахування пенсійних виплат для пенсіонерів», – сказав він.

Джерело: прес-служба Закарпатської ОДА