В учасників стрілянини знайшли контрабанду

Закарпатська поліція продовжує розслідування інциденту, що стався днями на Тячівщині.

Нагадаємо, дві групи молодиків влаштували між собою кримінальні “розбірки” зі стріляниною. У результаті четверо учасників перестрілки отримали поранення. На даний момент вони перебувають у лікарні. Стан одного мукачівця, якому прострелили живіт, залишається важким. Всіх поранених охороняє поліція.

Тим часом закарпатські правоохоронці встановили особи учасників інциденту й обшукали їх майно, зокрема, вилучили машини, на яких молодики прибули на “розбірки”. У автомобілях поліція знайшла досить багато грошей та 65 ящиків цигарок,, які, імовірно, мали бути контрабандним шляхом доставлені у ЄС. нагадаємо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявляв, що “розбірки” були між двома групами контрабандистів.

Розслідування, однак, триває. Тож всіх свідків пригоди, які перебували з 19-ї по 22-у годину 30 серпня на АЗС «Укрнафта» на вул. Дубравській в смт. Солотвино Тячівського району, чи у той період часу проїжджали між населеними пунктами Солотвино і Нижня Апша, просять з’явитися до поліції і дати свої покази. Окрім того відео з реєстраторів, можна надсилати за адресою: [email protected] Поліція обіцяє всім свідкам конфіденційність.