Site icon zakarpatpost.net

Сьогодні газеті «МУКАЧЕВО EXPRESS» – 1 рік

Кожен мукачівець знає, що «МУКАЧЕВО EXPRESS» допомагає

Газета «МУКАЧЕВО EXPRESS» з’явилась у місті над Латорицею тільки рік тому. Перший номер побачив світ 14 вересня 2015 року. Однак видання вже зайняло гідне місце у серцях краян, адже задовольняє рекламні потреби мешканців міста й району. Динаміку розвитку газети забезпечують вигідні умови співпраці, адже завдяки професійному підходу до кожного клієнта «МУКАЧЕВО EXPRESS» дозволяє здійснити легкий старт як малому, так і великому та середньому бізнесу, як невідомим, так і брендовим кампаніям.

-На сучасному ринку не обійтись без презентації товарів та послуг. Тож ми допомагаємо клієнтам зайняти гідну нішу серед  чисельних виробників та налагодити потік продажів. Співпраця з нами є вигідною для підприємців, тим більше, що для постійних рекламодавців у нас діє гнучка система знижок. Також завдяки «МУКАЧЕВО EXPRESS» багато мешканців міста та району знаходять роботу чи працівників, продають нерухомість, транспорт, виготовлену власними руками продукцію, домашніх тварин, техніку. Ми налаштовані на результат замовника, на його успіх, працюємо для того, аби передати іншим конкретну інформацію про рекламодавців, таку як ціна, знижки, характеристика продуктів чи послуг, допомагаємо клієнтам знайти цільову аудиторію, швидко та ефективно донести до споживача інформацію про певні товари та послуги. Загалом газета прогресує і розвивається, у перспективі на читачів чекають різні цікаві нововведення та багато унікальних пропозицій щодо співробітництва, – розповіла виданню   zakarpatpost.net головний редактор газети Марина АЛФЕЛДІЙ.

Між іншим, якісна газета оголошень  для мукачівців та мешканців району за рік роботи вже зайняла лідерські позиції на рекламному ринку. Тисячі краян вже скористалися можливістю популяризації через   «МУКАЧЕВО EXPRESS» продукції та послуг, завдяки чому досягли в роботі значних здобутків, а видання привернуло до себе увагу покупців, споживачів, замовників.

При цьому газета й надалі продовжує розвиватись. Зокрема, нещодавно видання збагатилося  рубрикою новин, у якій мешканці Мукачівщини мають можливість дізнатися про головні події, які відбуваються у місті й районі.

Слід зазначити, що «МУКАЧЕВО EXPRESS» надає клієнтам унікальні послуги – приймає від мешканців Мукачівщини оголошення та рекламу у обласні видання, а саме: «Закарпатські оголошення», «Неділя», «Робота та навчання», «Поради, «Господарські поради», «Наш Ужгород» та «Наш Хуст».

Отже, купуйте та передплачуйте газету «МУКАЧЕВО EXPRESS», розвивайте свій бізнес, розповідайте на шпальтах видання про себе іншим, знаходьте клієнтів і процвітайте!

https://zakarpatpost.net/

Exit mobile version