Site icon zakarpatpost.net

Нагодуйте себе та своїх рідних смачненьким

У цьому вам допоможе газета «Домашня кулінарія»

Любите готувати? Хочете здивувати близьких новою стравою? Подобається експериментувати з продуктами і створювати кулінарні шедеври? Або навпаки – часу для приготування їжі у вас дуже мало? На допомогу завжди прийде цікава, яскрава та багата на вишукані рецепти газета «Домашня кулінарія».

На 32 кольорових сторінках подано багато унікальних страв як української кухні, так і закордонних делікатесів. Усі рецепти прості, а страви смачні і корисні.

Спробувавши їх, ви приємно вразите рідних та гостей. Адже й газета виходить під гаслом «Королева кухні» та користується великою популярністю серед читачів.

Формат газети зручний, а рецепти доповнено кольоровими фотографіями та  детальним описом приготування кожної страви. Також є багато цінних кулінарних порад, рекомендацій від досвідчених кухарів, ідей щодо того не лише як приготувати, але й як гарно подати їжу, кулінарні новини, інформація про корисні властивості продуктів та багато іншого.

Традиційні та екзотичні страви, супи, гарніри, соуси, холодні закуски, салати, десерти, напої. Усе це ви знайдете у газеті «Домашня кулінарія», яка є справжньою настільною книгою для сучасних господинь.

Передплатити газету «Домашня кулінарія» можна у кожному поштовому відділенні України або у свого листоноші.

Передплатний індекс: 68339.

Залишайтеся з нами та радуйте дітей, коханих, батьків та друзів неперевершеними стравами!

zakarpatpost.net

Exit mobile version