У скільки закарпатцям обійдеться літній відпочинок в Угорщині та Чехії. Куди поїхати

Наближається сезон відпусток, і багато хто влітку планує поїхати на море. Тож де найкраще відпочити, як отримати при цьому лише позитивні враження та ще й вкластися в суму, яку планується витратити на поїздку? Саме це і з’ясовувала газета «Неділя Закарпатські новини».

Продовження.

Ближні сусіди

До сусідів закарпатці часто їдуть, як додому. Мова йде про Угорщину та Чехію. Найчастіше наші земляки просто сідають у автобус чи у поїзд, або за кермо власного автомобіля і не купують ніяких путівок. Це – дешевше. Однак декому хочеться спробувати всі принади туристичної путівки. У такому разі популярними є восьмиденні тури в обидві країни.

Наприклад, у Прагу таке задоволення коштує 350 доларів (9263 гривні) – 1157 гривень на добу, до Будапешту – 423 долари (11196 гривень) – 1399 гривень з людини на добу.

На що ж подивитися в Угорщині? Країна-сусідка пропонує туристам фактично те ж, що й Закарпаття – винні дегустаційні тури, термальні басейни, місцеві страви, добре знайомі майже кожному закарпатцю.

Там також є зоопарки, аквапарки, можна відвідати місцеві фестивалі, побачити унікальну архітектуру.

Чехія також славиться лікувальними джерелами. Ціни в тамтешніх купальнях доступні, цікавий відпочинок гарантовано. Крім того, наші сусіди також славляться замками, старовинною архітектурою, музеями та парками розваг.

Далі буде…

zakarpatpost.net