Site icon zakarpatpost.net

Четверо дітей викрали батьківький автомобіль та вирушили у подорож

Четверо дітей з Грейсмера в Квінсленді (Австралія) – 14-річний хлопчик, двоє 13-річних і дівчинка десяти років – спакували гроші і вудки до сімейної машини та вирушили у подорож по австралійській глибинці, яка охопила два штати.

Один хлопчик, як повідомляється, залишив своїй родині записку про те, що він вирішив від них поїхати.

Дітей було знайдено цілими та неушкодженими за 900 км від дому в містечку Графтон у Новому Південному Уельсі. Поліція заявила, що збирається висунути малолітнім звинувачення, але не уточнювала, які саме.

Недільного ранку, проїхавши 140 км, діти зупинилися на станції технічного обслуговування в місті Банана, набрали бак пального і, не розрахувавшись, поїхали далі. Співробітник автозаправки одразу ж повідомив про зухвалий випадок в поліцію.

Пізніше того ж дня поліцейські помітили транспортний засіб у місті Глен-Іннс  і почали його переслідувати. Однак офіцери не стали продовжувати погоню через юний вік водія.

Автомобіль зупинився лише у містечку Графтон. Діти замкнулися в машині, не бажаючи виходити, і поліції довелося вибивати вікно, щоб заарештувати їх.

Інспектор Вільямс припустив, що діти вели машину по черзі, адже одна дитина не змогла б так довго бути за кермом.

«Це дуже велика подорож, для молодої людини це довгий шлях», – сказав він.

Діти були взяті під варту. На щастя, через їхню витівку ніхто не постраждав.

Незрозуміло, чому діти втекли, але, як дізналися правоохоронці, у Графтоні проживав батько одного з хлопчиків. Вочевидь, вони їхали саме до нього.

zakarpatpost.net

Exit mobile version