Туристів запрошують відвідати найкращі місця цієї осені у Карпатах. ВІДЕО

Пан Василь Небела народився і виріс у Рахові. Розповідає, історією та унікальними місцями рідного краю почав цікавитися з дитинства. Дитяче захоплення допомогло стати сертифікованим екскурсоводом.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

“У Рахові є дуже багато цікавого, бо Рахів знаходиться у самому центрі Карпат, – каже чоловік. – Це – перлина Гуцульщини, яка відкриває свої щирі обійми гостям. Тут є можливість отримати масу задоволення. У нас ж більше 5 маршрутів на Говерлу!”

За словами чоловіка, коли побачив, наскільки Закарпаття манить мандрівників, почав працювати над туристичним розвитком Рахівщини. Власними зусиллями спорудив садиби на вершині гори, облаштував їх всім необхідним — і не прогадав. Відтоді садиби п. Василя майже ніколи не бувають порожніми.

Чоловік каже, відпочинок на Закарпатті назавжди залишається у пам’яті кожного туриста. За час діяльності екскурсовода переконався: той, хто був тут один раз, обов’язково повернеться знову.

Більше – у сюжеті М-студіо.

zakarpatpost.net