Site icon zakarpatpost.net

Наймолодша переможиця британської лотереї зізналася, що гроші зробили її нещасною

Каллі Роджерс, яка розтратила увесь статок на косметичну хірургію, наркотики та вечірки, каже, що вона щасливіша без грошей.

31-річна матір трьох дітей закликала підвищити вікові обмеження для учасників після того, як на власному досвіді дізналася ціну легких грошей.

Каллі було всього 16 років, коли вона виграла 2 мільйони євро.

Вона зізнається: «Було б добре, якщо б я була трохи старшою на момент виграшу. У 16 років ти просто дитина, яка не може за одну ніч подорослішати».

Каллі пояснює: «Після того як я виграла в лотерею, в моєму житті одразу з’явилося багато нових людей, які раптово зникли після того, як гроші закінчилися.

Я не усвідомлювала, що вони користуються мною, бо мені тоді просто хотілося усім подобатися. Потім я вже не могла зрозуміти, кому я подобаюся просто так, а кому – через гроші.

Мені просто дуже захотілося повернутися до звичайного життя. Зараз мені 31 рік, у мене все ще є проблеми з довірою».

Каллі додала: «Мені досі непросто довіритися оточуючим, але я вже почуваюся набагато краще, ніж тоді. Зараз я більш впевнена у щирості людських намірів.

На момент перемоги вона проживала з прийомними батьками в Кокермуті та працювала на низькооплачуваній роботі у місцевому супермаркеті.

Через два тижні після виграшу вона познайомилася з Нікі Лоусоном, який став батьком двох її старших дітей, і переїхала з ним у будинок за майже 200 000 євро. За час спільного проживання Каллі витратила приблизно 270 000 євро тільки на кокаїн.

Вона залишила роботу і викинула купу грошей на дизайнерський одяг, розкішні подарунки для своїх біологічних батьків та бурхливі вечірки.

«Я прокидалася по обіді, харчу­валася не вдома, а в ресторанах. Потім у мене збиралися так звані друзі, і ми влаштовували вечірки до самого ранку.

В одну мить я стала місцевою знаменитістю, люди підходили до мене в пабах так, ніби вони були моїми найкращими друзями, і я завжди усіх пригощала випивкою.

Я дуже довго плила за течією, не маючи ніяких цілей», – зізнається Каллі.

Зараз вона вчиться на медсестру, а на рахунку у неї лишилося всього 2000 євро, але Каллі наполягає, що вона ніколи не відчувала себе щасливішою.

Вона додає: «Це було занадто багато для такої молодої людини. У 16 років ти ще не достатньо розумієш поняття грошей і всіх наслідків та відповідальності, які вони за собою тягнуть. Легкі гроші міняють життя людей, часто не на краще. Це мало не зламало мене, але, на щастя, тепер я відчуваю себе сильнішою.

Зараз я живу звичайним життям нормальної людини, і мені це приносить неабияке задоволення».

zakarpatpost.net

Exit mobile version