Як закарпатець переплутав тещу з котами і поцілив у неї два рази тапком

Волею долі одружився я на чудовій жінці, єдиною слабкістю якої були хіба лиш одні кішки. Кішки у нас в будинку цілих дві! – пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

  • «ПОРАДИ» – корисна та цікава газета для всієї сім’ї

Протягом усього дня ці хвостаті бестії мирно собі сплять, нас не дуже й помічають, а ось увечері у них зносить раптом дах – вони носяться по всій квартирі, змітаючи все на своєму шляху, немов стадо божевільних  мастодонтів!

Крім бігу по квартирі тваринам дуже подобається шарудіти якоюсь гидотою, так десь о третій ночі. Цей шурхіт сильно заважає мені спати. Мені здається, якщо б поруч вертольоти літали, мені б так це не заважало, як цей підленький тихий шурхіт! Але я досить швидко знайшов універсальний засіб від нічних звуків – масивний, ще радянський тапок!  Запущений моєю вмілою рукою, такий тапок здатний припинити на корені всі котячі прокази. І це вже традиція. Кішки потім на мене дивляться, як на фашиста. Але нічого, хай краще бояться, ніж цілу ніч відбирають. Повний текст читай у газеті «ПОРАДИ». Купи у кіоску або передплати на своїй пошті!  Індекс 91145. zakarpatpost.net